top of page
Beiratkozási lap letölthető innen:

 

BEIRATKOZÁS 2016/17 TANÉVRE

 

Tisztelt Szülők és Gyerekek!

 

A Cilinder Alapfokú Művészeti Iskola a következő tanévben is szeretettel várja az érdeklődőket színjáték, bábjáték, néptánc, kézművesség, kerámia, fotó és film, zene és festészet szakokra.

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 01. (csütörtök)

 

Az ingyenes okatatás igénybevételéhez szükség van a halmozottan hátrányos helyzetű igazolásra, valamint a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény igazolására.

 

 

 

 

 

 

 

Lemondó Nyilatkozat

 

Kijelentjük, hogy a Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:155§ (1) és (2) alapján a céggel szemben keletkezett, minden egyes, 2013.07.01-től, általunk kiállított számlánk esetében a még meg nem fizetett behajtási költségátalányt és kötelezettséghez kapcsolódó késedelmi kamatot kifejezetten és visszavonhatatlanul, ellenérték nélkül elengedjük, annak összegéről lemondunk. Az Önök által a fordulónapig teljesített fizetéseket a számlakövetelések tőkeösszegére számoltuk el. Ezt a nyilatkozatot az általunk elküldött e-mail elküldésével elfogadottnak tekintjük.

 

 

További információk szeptembertől lesznek elérhetőek.

A Bérház Színház sajtótájékoztatót tart 2015. november 27-én 17 órakor a Sanyi és Aranka Színházban. A Cilinder Alapítvány "Bérház Színház" projektje, a Norvég Civil Támogatási Alap segítségével kezdődött meg a 2014/15-ös évadban. Vetítéssel, tánccal zenével, és a színdarabok egy-egy jelenetének bemutatásával ünnepeljük meg az első évet. A sikerre való tekintettel az előadások folytatódnak a 2015/16-os színházi évadban, majd nyáron a bérházakban és fesztiválokon.

bottom of page